Продажба на миксирани палети със стока от Европа

Въпроси и отговори

Написано от: BGPaleti.com
За ваше улеснение сме подготвили подробна секция с често задавани въпроси и отговори от наши клиенти. Моля, прочете ги внимателно, за да добиете цялата информация, която ви е нужна за предлаганите от нас услуги и продукти.


+ - Какви видове стоки са в съдържанието на палетите?

Палетите съдържат върната стока - продукти, закупени в Европа от онлайн магазина на Амазон /Amazon/. Възможно е да съдържа и стоки, които са закупени от подобни глобални онлайн магазини от типа на Ebay, Etsy, Amazon и други.

Категориите на стоките в палетите са от типа A/B/C.

Видовете на стоките са:

  • Малки електроуреди
  • Големи електроуреди
  • Бяла техника
  • Стоки за дома и градината
  • Строителни машини и инструменти
  • Електроника


Примерни уреди, които може да съдържа вашият палет: Фритюрник, Айър фрайър, Фритюрник за готвене на пара, Скари, Печки, Микровълнови, Прахосмукачки, Роботи, Миксери, Вентилатори и други.

Примерни машини в палетите: Лазери, Шлайфове, Перфоратори, Строителни прахосмукачки, Къртачи, Винтовърти, Дрелки и други.

Примерни марки на уредите и машините: Delonghi, Miele, AEG, Bosch, DeWalt, Makita, Einhell, Philips, Samsung, Rowenta, iRobot, Siemens и други.

+ - Видове стоки и категории на продуктите A/B/C

Стоките в палетите са основно електроуреди, инструменти, строителни машини и стоки за бита. Повечето продукти са не инспектирани и тяхното състояние не е известно. Може да бъдат един от следните типове A/B/C:

А - Нови стоки, които не са получени от клиента и са върнати в склада на изпращача;
B - Пробвани / Използвани стоки - върнати в 15/30 дневен период за връщане на стоката;
C - Стоки, които са с липсващи части, счупени, повредени, които подлежат на ремонт;

Палетите пристигат запечатани, и стоката вътре е непроверена - върната стока в рамките на закона за защита на потребителя до 30 дни.

Примерни уреди, които може да съдържа вашият палет: Фритюрник, Айър фрайър, Фритюрник за готвене на пара, Скари, Печки, Микровълнови, Прахосмукачки, Роботи, Миксери, Вентилатори и други.

Примерни машини в палетите: Лазери, Шлайфове, Перфоратори, Строителни прахосмукачки, Къртачи, Винтовърти, Дрелки и други.

Примерни марки на уредите и машините: Delonghi, Miele, AEG, Bosch, DeWalt, Makita, Einhell, Philips, Samsung, Rowenta, iRobot, Siemens и други.

+ - Колко кашона на брой има в отделен палет?

Всеки отделен палет съдържа между 15 - 30 кашона, като повечето палети имат съдържание от около 20-25 кашона. Съдържанието на палета изцяло зависи от обема и големината на уредите, които са съдържат в палетите.

По-малко обемистите уреди /скари, фритюрници, машини за пица, микровълнови/ са повече на брой в палет, докато по-обемистите уреди /печка, шкаф, влагоабсорбатор и други подобни/ са по-малко на брой.

+ - Мога ли да видя какво съдържа палета и има ли опис?

Да! Всеки палет пристига с опис на съдържанието /манифест/. В листа с описа може да видите броя и точните продукти, които се съдържат в избраният от вас палет. В описа ще намерите и връзка /хиперлинк/ към магазина и продукта.

+ - От друг град съм, доставяте ли с куриер?

Работим с хора от цялата страна и доставяме палетите до избран от вас офис на куриера ЕКОНТ или до адрес. Доставката се заплаща отделно от цената на палета, както следва:

Доставка до офис на ЕКОНТ - 40,00 лв
Доставка до адрес на клиента - 50,00 лв

Цената е за 1 /един/ брой палет.
Може да вземете и палета на място в град Пловдив на улица Георги Кондолов №6 в квартал Кичук Париж.

+ - Колко е голям палета и мога ли да го натоваря в автомобил?

Палетите са със стандартна големина - ЕВРОПАЛЕТ 120 х 80 см и височина около 180 - 200 см. Може да натоварите палета на място във вашият автомобил, микробус или камион - отваряте палета и товарите насипно кашон по кашон.

За клиентите с микробуси, предлагаме товарене с палетна количка, като за целта е нужен микробус с падащ борд.
Всеки палет тежи около 120 - 200 кг. според съдържанието му.

+ - Как става плащането и цената крайна ли е?

Цената е крайна с включено ДДС и фактура, които се издават в момента на покупка в офиса на фирмата. Фактурата се издава на Юридическо лице /фирма/ или на Физическо лице /частен купувач/. Имате възможност да платите по един следните начини:

Плащане в БРОЙ на място;
Плащане по БАНКОВ ПЪТ;
Плащане чрез EasyPay;
Плащане чрез Epay;
Плащане чрез кредитна/дебитна карта на място с ПОС Терминал;
Плащане чрез кредитна/дебитна карта онлайн с ВПОС Терминал;
Плащане с Revolute / Transcard / iCard;
Плащане чрез Наложен платеж на куриера ЕКОНТ;

Данни за плащане по Банков път:

МУУН ИНФИНИТИ ЕООД
УниКредит Булбанк
BG15UNCR70001523455707


За основание напишете номер на поръчка / палет